Ny blogg, maybe ;)

Nu är det såhär att denna bloggen, Mysterious.blogg.se fick jag av min äldre kusin som bloggat superlänge här innan, den var premium o allt. Då fick jag ta över denna, så jag tömde den på inlägg och så, men premiumet tog slut typ direkt xD shit happens, ett misstag bara, hade läst fel o troode det skulle vara nårra veckor men jaja, 
nu kan jag inte byta namnet men det trodde jag att jag skulle kunna

Ny blogg, maybe ;)

Nu är det såhär att denna bloggen, Mysterious.blogg.se fick jag av min äldre kusin som bloggat superlänge här innan, den var premium o allt. Då fick jag ta över denna, så jag tömde den på inlägg och så, men premiumet tog slut typ direkt xD shit happens, ett misstag bara, hade läst fel o troode det skulle vara nårra veckor men jaja, 
nu kan jag inte byta namnet men det trodde jag att jag skulle kunna

Bloggningen...

... har inte varit på topp! Men jag är inte frisk, lite febrig och så, sen vart det nåt virus i halsen och jag vet inte vad! Mandlarna är så svulna så om jag hostar kan jag knappt andas, kuuul!
Jag ska nog skapa en ny blogg (anledingen kommer sen)
kram och så :)
/ E

Bloggningen...

... har inte varit på topp! Men jag är inte frisk, lite febrig och så, sen vart det nåt virus i halsen och jag vet inte vad! Mandlarna är så svulna så om jag hostar kan jag knappt andas, kuuul!
Jag ska nog skapa en ny blogg (anledingen kommer sen)
kram och så :)
/ E

HJÄLP

Om någon möjligtvis vet hur man byter bloggadress så skulle det uppskattas om du berättade!

Felbedömning

Ibland felbedöms människor pågrund av utseendet.
Jag har en kusin som är tatuerad över nästan hela kroppen, har piercingar lite överallt och stora hål i öronen men han är en av världens härligaste människor, så trevlig och go. Men känner man inte personen så är det lätt till att man felbedömer människan pågrund av utseendet men jag tycker inte riktigt att man ska bedöma någon efter hur den ser ut, det är ju trots allt insidan som räknas men det är ju sant att har man så mycket tatueringar och piercingar så är det lätt till 
Det var allt jag ville säga, Adiós
/ E

God Jul

God jul, skrev ju att jag skulle blogga mer med mobilen, har väl blivit tvärt om men det beror på att jag har blivit sjuk, 40 graders feber, halsont och förkyld.
Precis vad jag önskade mig i julklapp ;)

Mobilblogg

Har kommit igång med mobilblogg
Idag vart jag och köpte skal till mobilen blev ett som är som en plånbok som man öppnar. Skyddar bäst! Både skärmen o baksidan, men hejsvejs
/ E

Allt jag fått

Idag hade vi Mini Julafton med pappa och på måndag firar vi med mamma. Men tänkte ta det jag fick idag, fick inte så mycket men en av sakerna var ju skitdyr så jag bryr mig inte!
  • iPhone
  • Dagbok
  • Deodorant och Spray-Deo
  • Cupcakes - receptbok och silikonformer
  • Strumpor (Klassiker)
  • Presentkort på Lager 157
Kommer få mer på Måndag så detta var typ bara en liten del!

iPhone

Fick en iPhone idag av pappa och hans fru, Happy! Kommer blir massa mer bloggning nu, jag lovar er, bloggningen kommer ligga på topp!
Så taggad, men vilken  tid det tar att ansluta mobilen, den ska ju kopplas till datorn och hålla på men det är det värt!
/ E

God morgon

Just nu så äter jag frukost, vaknade vid åtta.
Idag ska vi ha minijulafton så jag längtar tills ikväll xD
Bloggningen blir seg idag, lite mobilblogg annars blir det nog inte så mycket. Kommer vara lite upptagen.
Ha en bra morgon så hörs vi senare.
/ E

Tortillabröd fyllda med köttfärs & ost

Vi har nyss ätit stekta tortillabröd fyllda med köttfärs, ost och creme fraise sås. Supergott!

Snabbis fråga.

 Tar en snabbis fråga, kände att den var nödvändig!
 
"Vad betyder btb, du skriver det efter varje inlägg typ!"
Brb är en förkortning för Be right back som på svenska betyder Är strax tillbaka eller som man kan beskriva det "Uppdaterar senare" i bloggspråk.

Jullov!

Äntligen Jullov, kan berätta om min dag nu.
Först när vi kom till skolan så skulle treorna ha en julkonsert som hela skolan skulle se och efter det hade vi rast i en halvtimme.
Sen hade vi spelhåla och jag spelade några spel med mina kompisar Nellie och Becca (Rebecca) och vi fikade, hade med mig lite bullar, kex och 2 st Julmust 50 cl.
Lärarna kom också och bjöd på godis som Dumle, skumtomtar med mera.
Vi fick även smågodispåsar av klassföräldrarna med lite smått o gott i, sen var det rast igen.
Efter Det så städade vi i klassrummet och fick våra betyg som jag öppnade när jag kom hem.
En toppen dag helt enkelt, hade det bäst på rasten med Becca, Nellie, Ellinor m.m
brb, /E

Dagens misstag!

upsii!

Hade råkat ställa om klockan igårkväll med en timme så alarmet gick en timme för tidigt idag (halv 6) men jag kollade inte ens data klockan utan bara, "Nej då, den är ju halv sju annars hade inte mitt larm gått" så jag åt frukost och gjorde mig i ordning, sen kom min bror ut och skulle äta frukost när jag precis tänkte sticka till skolan.
 
Bror: "Vad tidigt ni börjar"
Jag: "Vi börjar ju 10 över 8"
Bror: "Men klockan är halv sju inte halv åtta!!"
Jag: "Nää"
 
Så bråkade vi en stund innan vi gick till brors rum och kollade klockan, halv sju. Vad ska jag göra denna stunden och tänk om inte min bror skulle kommit ut... åååh! Haha
/ E

Mornin'

Sitter och käkar frukost och gör mig redo för skolan, sista skoldagen innan jullovet nu #Taggad!
Idag ska vi typ bara spela spel, julpyssla (?) få våra betyg (Så nervös) och kanske något annat, ska bli kul och så får vi julmat i skolan :'D
Inatt sov jag med huvudet under täcker och fötterna på kudden, YOLO haha nä inte riktigt. Men hejdå, ska göra mig i ordning och så.
/ E

WoW

Spelar lite World of Warcraft eller vad det heter. Haha, är väl ok. Döda döda typ? nä men förstår typ inget. God natt på er nu ska jag hämta bror för att få hjälp.
/ E

Chokladpudding

Sitter här och käkar chokladpudding, gott!
Var nyss vid Ica och köpte 2 st Julmust (Små flaskor, 50 cl) och ett 2 pack med chokladpudding. Läsken ska vara till i morgon för då är det sista dagen och vår lärare sa att det var OK att ta med sig läsk.
Nu får ni ha en bra kväll så uppdaterar jag mer sen, bye
/E

Funny Things - By me! B;

Jag har haft kul (seriösare inlägg kommer) men har här du lite roliga bilder BY me.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  nä men ska snart iväg o köpa läsk tills i morgon för då blir det sista dagen i skolan och det FIRAS, absolut. thank u my teachers.

Mitt mål

Så, uppe i fem besökare idag, skäms. 
Klarar vi 10 besökare innan julafton så blir det en tävling.
brb.
/E

Klagomål

Har fått ett par klagomejl idag, lite roligt faktiskt. Pågrund av att jag inte har uppdaterat idag... Haha men idag var det en vanlig skoldag med språk direkt på morgonen och vanliga lektioner.
Kom nyss hem för jag och pappa har handlat julklappar. Har handlat till två av mina kompisar, min farmor, min bror och min mamma.
Bloggar mer senare, adios.
/ E

En rätt bra dag

Denna dagen var väl rätt bra, har varit i skolan som vanligt och efter det så var jag med en kompis. Vi gjorde matteläxan, sen åt jag där innan jag åkte hem. Har nyss duschat och sitter nu och mejlar med två läsare som heter Anna och Lisa (Lisa är typ en av mina äldsta mejlkompis, jättesnäll) försöker övertala Anna att skaffa blogg ;)
Hoppas ni hade det bra idag, för det hade jag. 
brb
/ E (vi hörs nog senare för ska snacka lite framtidsplaner och kommande händelser i bloggen)
 

Ögonblick - Vill du? ;) ♥

Detta är ett typ två månaders- ögonblick. Har fått så sjukt mycket mejl om folk som vill synas på min blogg/bli länkade.
Därför, my friends, så ger jag er chansen. 
Ni ser på vänster sida om inläggen så är den flera spalter, längst ner, under "Arkiv" så finns det en liten ruta med rubriken "Länkar" och just nu finns där ♥två♥ länkar, mina två kompisar och där kan DU valfria människa länkas om du har en blogg. Bara kommentera din blogg och något liten om min blogg så sätter jag dit dig direkt! Promise u.

My day in words

Idag var det skola som vilken måndag som helst men som varje måndag så har jag och mina 2 vänner skolans kiosk där vi säljer massa gott. Och det var verkligen sjukt roligt idag (Hände massa kul) och det var absolut, bästa dagen i mitt liv ♥ Säger Dock inte varför, hehe... Här kommer en lista på bloggar jag följer och rekomenderar.
 
Kissies.se
Fokis.se
Nellieberntsson.se
Rebeccalinnander.devote.se
Ebbagrip.devote.se
Misslisibell.se
Julicarlstoft.blogg.se
Heddaduvet.blogg.se
Vendelaastrom.blogg.se
 
Har du också en blogg? Mejla eller kommentera så checkar jag och vem vet, kanske gillar jag den och följer den.
/ a very happy E

Yes

Min bloggstatistik ökar sakta men säkert, ni är så bäst och får jag över tjugo besökare innan jul så blir det massa skoj här på bloggen.
När som helst kommer ett inlägg om min dag, wait a minute! p&k
/E

Världens bästa dag ♥

Detta var nog den bästa dagen på länge, om inte, den bästa dagen i mitt liv. Ni skulle bara veta vad som hänt idag!
Kommer definitivt älska skolan fmn, haha.
Klura ut vad som hänt, ni så ska jag skriva lite senare.
Brb
/E

God Kväll

Nu är det kväll och jag sitter och lyssnar på musik, Scars - Robin Stjernberg. Tipsar videon för den är så himla bra och Djup. Men nu får ni ha en bra kväll så uppdaterar jag mer i morgon, då är det skola och nya tag för det är sista veckan.
Bjussar på videon för ni måste se den, förstå inlevelsen :(
 

Dagens skratt

 
Fick mig nyss ett gott skratt när jag var ute med bror. En liten flicka till sin pappa:
 
"Pappa jag måste bajsa, nu!"
"Men gumman, vi måste ju gå hem först, vänta lite"
"Men jag har räääääääserbajs!!!"
 

Jag höll på att skratta ihjäl mig, hon verkligen vrålade. Räserbajs eller Racerbajs? ;) 

Gott och Nyttigt

Har nyss gjort mig en god och nyttig macka, mums. Tog en vanlig lingongrovs skiva och bredde på ett tjockt lager med Philadelphia ost och tryckte dit några skivor tomater och strödde på riven ost. Nomnom'
Vi hörs senare och då blir det framtidssnack, ja ni får se senare.
brb
/ E

Frågor och Svar

Whie, har redan fått in massa frågor som jag tänker besvara nu!
 
"Vad hette din gamla blogg?" - Amy
Min gamla blogg hette Directionergirl.devote.se men den finns ännu kvar. dock säger jag inte vad min ännu äldre blogg hette som jag fick mängder av besökare på för jag börjar om från början.
 

"Vad är din mejladress så att man kan mejla dig?" - Anonym
Ni når mig på [email protected] där svarar jag även på frågor och vill man mejla med mig (har rätt många mejlkompisar :)) så är det bara att mejla också.
 
"Vad är bloglovin' för något?" - Anonym
Bloglovin är ett program/website där man följer andra bloggar och hela tiden får uppdateringar om någon av de bloggar man följer har skrivit.
 
"Snälla svara, vad betyder anonym? Jag är bara tio år så jag vet inte" - Sanna
Synonymer till anonym är Hemlig, okänd alltså man vill inte att folk ska veta vem man är utan mest hålla sig på sin kant kan man säga. Till exempel på en blogg, jag är ju anonym så jag avslöjar inte vad jag heter, vem jag är, hur jag ser ut osv.
 

"Följ min blogg , det hade varit skitballt" - Clara
Du kanske ska skriva bloggen då också? ;)

Starbucks

Sitter här med en Caramel Macchiato kaffe från Starbucks. Lever livet och njuter.
Ett stort fett tips till er alla, jag hatar kaffe i vanliga fall men Starbucks..
Lever i himlen.
 
By the way, idag har jag storstädat och fixat presenter och julkort.
Nu blir det att mumsa i julgodis och mejla med mina gamla bloggläsare (Från min gamla blogg)
Bye, Tschüs, Hejdå, Adiós
/E

Helt slut

Nu har jag suttit och rullat garn i över en timme och jag är verkligen helt slut. Dessutom är jag sugen på något varmt och gott så jag sticker nog iväg till Ica snart och köper en Starbucks (Dom har små kaffe med smak av Choklad, Cola och Latté som man antingen dricker kall eller värmer)
Underbart, men ni får ha det bra så hörs vi snart.
Brb.
 
/ E

Good Mornin'

God Morgon!
Dagen startas med julkalendern och frukost men nu blir det att städa rummet, stort - 
Men det måste ju göras ;)
Brb
/ E

10 saker om mig.

Tihi... här kommer en 10 saker om mig.
 

  1. Jag älskar One Direction
  2. Är en riktig gottegris men väldigt smal
  3. Hatar kaffe men är djupt förälskad i Starbucks Chocolate
  4. Lyssnar 24/7 på Scars - Robin Stjernberg och videon för den är så himla djup.
  5. Är kär i en ett år yngre kille
  6. Hatar färgerna gult, orange och brunt
  7. Har haft en blogg med 500 bes. i månaden
  8. Har varit en stor Belieber (Justin Bieber fan) men har tröttnat.
  9. Älskar att läsa böcker, särskilt Drama och Kärlek
  10. Vad mer behöver ni veta? 

Lördagsmys

Sitter och avnjuter en kopp té och en påse med supersura Gott & Blandat. 
 
 
♫ I mina öron dunkar just nu Ed Sheeran med bästa låten Drunk ♫
MYS
 

/ E
 

Varmt välkommen ska du vara.

Tack för att du besöker min blogg, den är hyfsat ny men snart kommer den nog i ordning.
Vad jag kommer blogga om? Jag bloggar om mitt liv och min vardag, ja lite allt möjligt alltså. Har bloggat innan på Devote.se. Har haft rätt välbesökta bloggar, bland annat directionergirl.devote.se som ännu finns kvar.
 
Hoppas du besöker min blogg så lovar jag att en massa kul kommer att ske!
/ E

E

Bloggar om mitt liv och min vardag. En stark förkärlek för One Direction och Choklad!

RSS 2.0